Novosti

Djelotvorna ljubav prema 100 osoba kroz Obrok dobrote

   19.04.2023.
Zahvalni smo ekipi Dubrovačkog vjesnika koji su organizirali ovu akciju kao i vlasnicima ugostiteljskih objekata koji su svoja vrata otovrili i učinili da se osobe koji se nalaze u evidenciji Caritasa osjećaju barem na trenutak ugodno, ugošćeno baš poput mora turista koji se ugošćuju svakodnevno.

 Lokalni tjednik Dubrovački vjesnik ponovno je, u sklopu uskršnjeg broja, organizirao dobrotvornu akciju „Obrok dobrote“ u suradnji s 14 restorana i ugostiteljskih objekata s područja Dubrovnika, a koja je namijenjena korisinicima pomoći Caritasa Dubrovačke biskupije.

Riječ je o akciji u kojoj se podijelio prigodni bon za 100 korisnika pomoći koji se nalaze u evidenciji Caritasa, a koji su ovih dana blagovali bez naknade u ugostiteljskim objektima na širem gradskom području.

„Zahvalni smo ekipi Dubrovačkog vjesnika koji su organizirali ovu akciju kao i vlasnicima ugostiteljskih objekata koji su svoja vrata otvorili i učinili da se osobe koji se nalaze u evidenciji Caritasa osjećaju barem na trenutak ugodno, ugošćeno baš poput mora turista koji se ugošćuju svakodnevno.“ – poruka je iz Caritasa Dubrovačke biskupije.

Restorani i ugostiteljski objekti koji su sudjelovali u ovoj akciji su: Skala, Gaff, Tata’s, Sunset Beach, Vinica Monković, Komin-Babin Kuk, Veranda, Taj Mahal, Pantarul, Kogo-Župa dubrovačka, Orsan, Maskeron, Tuttobene, Culto.

 

© 2021-2024 Caritas Dubrovačke biskupije