Obavijest - Trenutno ne primamo donacije odjeće i obuće

27.10.2021.
Caritas Dubrovačke biskupije trenutno nije u mogućnosti primati nove donacije odjeće i obuće od građana. Naše malo skladište je pretrpano, volonterke rade punom parom, a potrebe za zimskom odjećom i obućom u ovom trenutku zadovoljene. Kada ponovno budemo u mogućnosti primati takve donacije, obavijestit ćemo vas putem naše mrežne stranice te putem društvenih mreža.

Dragi naši sugrađani, dragi donatori Caritasa Dubrovačke biskupije!

Obaviještavamo vas kako trenutno

NE PRIMAMO DONACIJE ODJEĆE I OBUĆE DO DALJNJEGA.

Zahvalni smo vam što ste se, kao uvijek, spremno i radosno odazvali našem pozivu da nam donosite samo donacije zimske odjeće, jer je ona, kao i svima nama, potrebna našim korisnicima.

To ste napravili u velikom broju. Naše malo skladište je pretrpano. Naše tete volonterke marljivo rade i sortiraju sve donirano, no toga je jako puno te vas zato molimo da više ne donosite donacije odjeće i obuće jer su NAŠE POTREBE za istima trenutno ZADOVOLJENE.

Kada dođe do promjene i kada ponovno budemo primali donacije odjeće i obuće obavijestit ćemo vas ovim putem i putem naše mrežne stranice.

GDJE DRUGDJE DONIRATI ODJEĆU I OBUĆU?

Možemo vas uputiti gdje se drugo javiti i donirati svoje odjevne predmete:

1. Socijalna zadruga Humana nova koja tekstil prikuplja i reciklira - sve informacije i kontakt su na stranici

2. Trgovina H&M u Župi dubrovačkoj - donesete  vrećicu odjeće za reciklažu i dobijete popust za kupovinu

3. Ono najbolje - nekome u svome susjedstvu, za koga znate da je u potrebi, poklonite oprano i uredno! Ako mislite da će mu biti neugodno, ostavite kraj njegovih ulaznih vrata i napišite lijepu, toplu poruku uz vrećicu odjeće. Radost je zagarantirana!