Volonteri i djelatnici Caritasa Dubrovačke biskupije na ređenju don Iva Markića, don Jure Paponje i don Miša Pecotića

06.06.2022.
4. lipnja 2022. godine, u dubrovačkoj katedrali proslavljeno je prezbitersko ređenje tri nova svećenika Dubrovačke biskupije. Ređenju su nazočili volonteri i djelatnici Caritasa Dubrovačke biskupije, a novozaređeni svećenici su tijekom svoje formacije i sami bili Caritasovi volonteri.

4. lipnja 2022. godine, u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku, dubrovački biskup, mons. Roko Glasnović, za svećenike je zaredio don Iva Markića, don Juru Paponju i don Miša Pecotića.

Svečanom misnom slavlju te prezbiterskom ređenju nazočili su volonteri i djelatnici Caritasa Dubrovačke biskupije, a ređenici su kroz niz godina svoje formacije bili Caritasovi volonteri te su stoga na osobit način povezani s biskupijskim Caritasom i svim osobama u njemu, koje su im na ovaj veliki dan iskazale svoju podršku, prijateljstvo i blizinu.

Više o ređenju te veliku fotogaleriju, moguće je pronaći OVDJE.