Caritas Dubrovačke biskupije

Sanja Šanje
ravnateljica Caritasa Dubrovačke biskupije,
ravnateljica.caritas@db.hr

Marija Đurović
zamjenica ravnateljice Caritasa Dubrovačke biskupije
caritas@db.hr

karitativni rad, projekti, suradnje i fundraising
karitativni.rad.caritas@db.hr

socijalna služba
socijalna.sluzba.caritas@db.hr

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Policom privatnosti Caritasa Dubrovačke biskupije i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Najčešće postavljena pitanja

1. Kako mogu donirati odjeću i obuću?

Dragi sugrađani, trenutno ne primamo donacije odjeće i obuće.

2. Kako mogu posuditi medicinsko pomagalo?

Medicinsko pomagalo u Caritasovoj posudionici moguće je posuditi nakon kratkog inicijalnog razgovora u kojem se definira potreba. Ukoliko je pomagalo dostupno, odmah se izdaje revers, u suprotnom se zapisuje na listu čekanja. Posudba pomagala u našem Caritasu je u potpunosti besplatna, ali naš rad uvijek možete podržati donacijom sukladno mogućnostima.

3. Kako mogu postati volonter?

Ako želiš svoje vrijeme i talente staviti nama na raspolaganje, dobrodošao/dobrodošla si postati naš volonter. Ispunjavanjem formulara OVDJE dodat ćemo te u našu bazu volontera te ćemo te kontaktirati sukladno potrebama za volonterima te akcijama koje organiziramo.

4. Kako mogu donirati novčana sredstva?

Donaciju novčanih sredstava našem Caritasu moguće je uplatiti na nekoliko načina. Kao donatori imate mogućnost odabira specifičnog projekta Caritasa Dubrovačke biskupije koji želite podržati ili sredstva možete donirati za općenitu namjenu. Donaciju je moguće izvršiti OVDJE.

5. Kako mogu donirati materijal, robu ili usluge?

Otvoreni smo za sve oblike suradnje i materijalne donacije. Donirati iste možete kontaktom na naš mail, broj telefona, društvene mreže ili dolaskom u naše prostore.

6. Kako mogu zatražiti vašu pomoć?

Možeš nam se inicijalno javiti putem maila caritas@db.hr ili telefona 020/612 240 te potom doći na razgovor kod nas, na adresi Vatroslava Lisinskog 13a, svakim radnim danom (od ponedjeljka do petka) od 7 do 15 h.

© 2021-2024 Caritas Dubrovačke biskupije