Novosti

OBAVIJEST Tijekom srpnja smo u procesu preseljenja

   30.06.2022.
S radom na novoj lokaciji počinjemo 1. kolovoza 2022. godine, a tijekom srpnja smo u procesu preseljenja. Naša nova adresa na kojoj ćete nas moći pronaći je Vatroslava Lisinskog 13 a. Vidimo se uskoro!

 Caritas Dubrovačke biskupije kroz mjesec srpanj 2022. godine seli iz sadašnjih prostorija na novu lokaciju: Vatroslava Lisinskog 13a. S radom na novoj lokaciji počinje 1. kolovoza 2022. godine.

Zbog toga iz Caritasa obavještavaju kako donacije odjeće i obuće, kao i sve druge materijalne donacije u ovom periodu, do daljnjega, neće biti u mogućnosti primati. “Zahvaljujemo svim sugrađanima na razumijevanju. O promjenama i ponovnom početku prikupljanja odjeće ćete biti pravovremeno obaviješteni.”

Korisnici pomoći Caritasa Dubrovačke biskupije internim načinom komuniciranja su već ranije obaviješteni o preseljenju te su unaprijed dobili redovnu mjesečnu pomoć.

Za sve upite vezane uz posudbe medicinskih/ortpoedskih pomagala putem redovnog programa Posudionice medicinskih pomagala, moguće je javiti se na neki od brojeva: 091 323 3925 te 020 612 240, kao i putem kontakt mailova navedenih na Caritasovoj mrežnoj stranici: https:/caritas.db.hr

‘’Dragi sugrađani,korisnici, volonteri i donatori, veselimo se novim susretima na našoj novoj lokaciji. Vidimo se uskoro!’’ – poručuju iz biskupijskog Caritasa.

 

© 2021-2024 Caritas Dubrovačke biskupije