Novosti

Obiteljsko savjetovalište Dubrovačke biskupije u lapadskoj župi na Međunarodni dan obitelji

   18.05.2022.
''Čuvajte svoje obitelji!'' - poruka je koju su poslale Silvia Sokal Gojavić i Katarina Gjenero, predstavnice Obiteljskog savjetovališta u Župi svetog Mihajla, 15. svibnja, na Međunarodni dan obitelji.

 

Voditeljica Obiteljskog savjetovališta Dubrovačke biskupije Silvia Sokal Gojavić i volonterka Katarina Gjenero u nedjelju, 15. svibnja, povodom obilježavanja Međunarodnog dana obitelji su nakon dječje mise u župi svetog Mihajla u Lapadu podijelile letke i kratki upitnik za samoprocjenu roditeljskog odgojnog stila.

“Roditeljski stil odgoja jedan od značajnih doprinosa mentalnom zdravlju djece. Uvijek preporučujemo da roditelji traže pomoć i savjet na vrijeme, kako za svoje roditeljske kompetencije. Čuvajte svoje obitelji!”, naglasile su.

Obiteljsko savjetovalište Dubrovačke biskupije djeluje u sklopu Caritasa Dubrovačke biskupije, a osnovano je 2012. godine s ciljem pružanja psihološke i duhovne pomoći osobama koje se susreću s različitim životnim poteškoćama: problemima u bračnim i partnerskim odnosima, problemima u odnosima s djecom i adolescentima kao i problemima u roditeljskim ulogama, poteškoćama osobne prirode, te pružanje podrške i savjetovanja prilikom razvoda braka.

 

© 2021-2022 Caritas Dubrovačke biskupije