Novosti

Pomozimo zajedno potresom pogođenoj Turskoj i Siriji!

   07.02.2023.
Hrvatski Caritas (HC) započeo je proces otvaranja apela i donatorskog računa za prikupljanje pomoći za stradale u potresu u Turskoj i Siriji. Priključimo se i mi donirajmo kako bismo pokazali svoju blizinu osobama koje su doživjele razorni potres.

 

Caritas iskazuje blizinu i potporu građanima Turske i Sirije u ovim teškim životnim okolnostima. Svima onima koji su izgubili svoje drage izražavamo sućut i Bogu upućujemo molitve za njihov mir, a preživjelima i ozlijeđenima želimo snagu, izdržljivost i ozdravljenje. Uz vas smo!

Aktivnost Caritasove međunarodne mreže za pomoć stradalim stanovnicima Turske i Sirije vrši se u koordinaciji s Caritasom Internationalis i Caritasom Europa.

Hrvatski Caritas će zajedno s mrežom Nad/biskupijskih Caritasa u Republici Hrvatskoj provoditi akciju skupljanja financijskih sredstava, koje će biti upućene stradalima u Turskoj i Siriji.

Stradalima u Turskoj i Siriji moguće je pomoći i pozivom na donacijski telefon Hrvatskog Caritasa: 060 90 10 (0,83 eura po pozivu, PDV uključen).


Bar code za izravnu uplatu donacija: 

 

© 2021-2024 Caritas Dubrovačke biskupije