Novosti

Prikupljeno 20 tona pomoći za poplavom pogođena područja BiH

   21.05.2014.
Tijekom prvog dana prikupljanja pomoći za obitelji na poplavljenim područjima u Gospinom polju u Dubrovniku prikupljeno je 20 tona pomoći i šleperom u kasnim večernjim satima u utorak, 20. svibnja 2014. upućeno prema župnom uredu u mjestu Tolisa pokraj Orašja u Bosanskoj Posavini

 


Tijekom prvog dana prikupljanja pomoći za obitelji na poplavljenim područjima u Gospinom polju u Dubrovniku prikupljeno je 20 tona pomoći i šleperom u kasnim večernjim satima u utorak, 20. svibnja 2014. upućeno prema župnom uredu u mjestu Tolisa pokraj Orašja u Bosanskoj Posavini. U tom mjestu je 3 500 ljudi ostalo bez domova, a u okolici još i više.

Prikupljanje hrane, higijenskih potrepština i svega onoga što je potrebno za prvu pomoć stradalnicima nastavlja se i danas do 20 sati u Gospinom polju u Dubrovniku.

Prikupljanje pomoći u Gospinom polju i na drugim mjestima u biskupiji organiziraju zajedno Caritas Dubrovačke biskupije, Dubrovačko-neretvanska županija, Grad Dubrovnik i facebook skupina “Dubrovnik za obitelji pogođene poplavama.”

 

© 2021-2024 Caritas Dubrovačke biskupije