Novosti

Uz Majčin dan Caritas Dubrovačke biskupije u suradnji s frizerskim i kozmetičkim salonima i ove godine razveselio majke

   10.05.2022.
Trenuci opuštanja i uljepšavanja nam svima znače i miču nas barem na kratko od obveza i problema, kako bi se s njima uspješnije nosili. Caritas Dubrovačke biskupije stoga je u suradnji s frizerskim i kozmetičkim salonima te spa centrima osigurao poklon bonove za frizure i masaže svojim korisnicama, a povodom Majčinog dana.

 

Uz Majčin dan 2022. godine, Caritas Dubrovačke biskupije želio je pokazati pažnju majkama koje su korisnice pomoći i koje svakodnevno s ljubavlju skrbe o svojim obiteljima.

Dvadesetak majki iz Caritasove evidencije koje se svakodnevno suočavaju s teškim životnim situacijama nazvano je i ponuđeni su im poklon bonovi za usluge frizure ili masaže koji su osigurani velikodušnim donacijama frizerskih i kozmetičkih salona te hotelskih spa centara.

Bilo je lijepo vidjeti radost u očima ovih majki i reći im da imamo nešto samo za njih. Trenuci opuštanja i uljepšavanja nam svima znače i miču nas barem na kratko od obveza i problema, kako bi se s njima uspješnije nosili. To smo željeli postići ovom akcijom, kao i reći da prepoznajemo i cijenimo trud i davanje ovih majki.

Ništa ne bi bilo izvedivo bez frizerskih i kozmetičkih salona i spa centara koji su se s ljubavlju stavili na raspolaganje i poklonili svoje usluge, na čemu im od srca zahvaljujemo,’’ - poruka je iz Caritasa Dubrovačke biskupije.

Svoje usluge poklonili su frizerski saloni: ‘’Gita’’, ‘’Up’’, ‘’Marijana’’ u Dubrovniku te ‘’Mihael’’ u Stonu, kozmetički studio ‘’Allure’’, spa ‘’Anjana’’ u Rixos Premium Dubrovnik hotelu, ‘’Grand Spa’’ hotela Park, Valamar Lacroma ‘’Ragusa’’ spa, kozmetički salon i spa ‘’Beauty Line’’ te obrt za masažu ‘’Gaudium’’.

Velika zahvala ide i frizerskim salonima ‘’Doris’’, ‘’Tera’’ i ‘’Gita’’ koji tijekom cijele godine ustupaju svoje usluge Caritasovim korisnicima te frizerskom salonu ‘’Petrunjela’’ na Stradunu i ‘’Smokvina’’ u Slanome koji su ošišali Caritasove goste, izbjeglice iz Ukrajine.

 

© 2021-2022 Caritas Dubrovačke biskupije